Briga !

O nama

U zapadnom dijelu Gorskog kotara- "Zelenog srca Hrvatske", uz obale prelijepog jezera, smjestilo se slikovito mjestašce - Lokve, u carstvu crnogorične šume i okruženju pejzažnog krajolika - Lokvarsko jezero, špilja Lokvarka i Park šuma Golubinjak, na samo 20 minuta vožnje od Rijeke

Želite profesionalnu i humanu njegu za Vaše najdraže.
Nudimo smještaj u domu za starije osobe privremeno ili trajno u ekskluzivnom klimatiziranom ambijentu. Za stručnu medicinsku njegu, te provođenje postupka fizikalne terapije i rehabilitacije brinu se stručne i školovane osobe. Pacijentima se pristupa individualno sa posebnim naglaskom na njihove posebne potrebe.
Važno je napomenuti da smo uspjeli spojiti dva iznimno važna faktora; mir i obiteljsku toplinu Ustanove te mogućnost zadovoljenja potreba korisnika u smislu društvenoga života i raznih kulturnih događanja omogućenih blizinom metropole.

Smještaj korisnika uključuje:    

- kompletnu tjelesnu i zdravstvenu njegu  
- svježu hranu pripremljenu prema potrebi korisnika
- fizioterapiju po nalogu odgovornog liječnika:
- kinezioterapija   - elektroterapija   - krioterapija   - masaža  
- usluge dnevnog boravka  
- mogućnost smještaja korisnika preko vikenda  
- pranje veša  
- frizerske i pedikerske usluge  
- transport  
- nadzor liječnika opće prakse Smještaj u trokrevetnim četverokrevetnim sobama s hotelskim ili bolničkim krevetimaNadzor stručnog i medicinskog osoblja 24 sataPomoć i njega u kući,obavljanje kućnih poslova prijevoz do liječnika i svakodnevna dostava toplih obroka u kuću visoko profesionalno i ljubazno osoblje.

Briga
Druženje !
Hoby
Čisti zrak !
Šetnja
 
   
Design by Trgovački Obrt "Irena"